Aftenmenu

Hos os skifter aftenmenuen ikke kun med sæsonerne. Det er dagens udbud af friske råvarer, der dikterer hvordan den ser ud, men vi garanterer altid:

– Bedste kvalitet af frisk fisk fundet på fiskeauktionen i Hirtshals samme morgen.

– Skaldyr i verdensklasse og altid friskfanget i Danmark.

– Det bedste kød køkkenet har at byde på – som oftest af egen avl

– Fri leg til kokkene i det søde univers. Altid med et syrligt eller perspektiverende twist, der leger med smagsløgene

Se den aktuelle menu længere nede på siden.

Dagens menu

 

Retterne markeret med fed på Den Store Aftenmenu kan tilvælges til de 3 retter. 

Ved allergier og særlige hensyn bedes du oplyse om dette inden ankomst. 
Det er ikke muligt at imødekomme alle spisevaner, diæter og omfattende allergier

Vi tager forbehold for eventuelle ændringer

OBS: Ved bordreservationer på 8 personer eller mere, skal maden forudbestilles

*Den Store Aftenmenu serveres kun til hele bordet. Børn under 12 år er undtaget. 

Den store aftenmenu

Østers – agurk – peberrod

Kammusling – Æble

Asparges – knivmusling

Kongemakrel – ponzu – caviar

Jomfruhummer – hybenketchup

Ørred – selleri – drue

Pighvar – kalvebrisler – ramsløg

Brød – smør – smørrelse

Uldgris – kål – trøffel

Rabarber – rødbede – hæg

Tonkanød – rabarber – ingefær

3 retters aftenmenu

Den 3 retters menu skrifter hver dag, her ses, hvordan menuen kan se ud:

Tirsdag
Asparges, muslinger og gran

Grillet gris og gulerødder i havtorn

Citronfromage og dildgranité
Onsdag
Marineret kuller, kål og sylt fra hylden

Braiseret lam med beder og maltsauce

Rabarber "Mille Feuille"
Torsdag
Torsk "mi-cuit" med grønne bønner og peberrod

Forkullet and med grillet agurk og ramsløgssauce

Chokolade, kokos og ananas og pan perdu
Fredag
Blæksprutte og kartoffelcreme

Braiseret gris, jordskok og morkelsauce

Semi Freddo, mandel og grape/rose granité
Lørdag
Kalvetatar, morkel og sherry

Rødtunge med asparges og hollandaise

Vandbakkelse, stikkelsbær og brunet smør
Tidligere
Næste

Der serveres brød med smør til alle 3-retters menuer.

Tilkøb fra den Store Aftenmenu kr. 250,- pr. ret

Børnemenu 2 retter (max. 12 år) – 300,-


Priser

Villa Vest Menuen 3 retter 600,-
...med 3 glas tilpasset vin og filtreret vand 1050,-
...med Champagne, 3 glas tilpasset vin og filtreret vand 1200,-
...med 3 glas tilpasset saft og filtreret vand 950,-
...med velkomstsaft, 3 glas tilpasset saft og filtreret vand 1070,-
Den Store Aftenmenu 1200,-
... med tilpasset vinmenu og filtreret vand 2100,-
... med tilpasset saftmenu og filtreret vand 1900,-
Drikkemenu ved ophold
Vinmenu til Lønstrup Ophold 450,-
Vinmenu til Lønstrup Ophold inkl. Champagne 600,-
Saftmenu til Lønstrup Ophold 350,-
Saftmenu til Lønstrup Ophold inkl. Velkomstsaft 470,-
Vinmenu til Luksus Lønstrup Ophold 900,-
Saftmenu til Luksus Lønstrup Ophold 700,-

Køkkenets åbningstider 2022

Forår & Sensommer

8. april – 22. juni & 27. aug. – 22. oktober


Tirsdag - Fredag Lørdag - Søndag
Frokost:
Lukket
Frokost:
12.00 - 14.00
Aften:
18.30 - 20.00
Aften:
18.30 - 20.00

Højsæson

Påskeugen, helligdage, højsommer (23.juni – 27.august) og efterårsferien (uge 42)

Alle dage
Frokost:
12.00 - 14.00
Aften:
18.30 - 20.00

Efterår

23. oktober – 10. december
OBS: Nogle weekender vil være lukket til arrangementer – se “Arrangementer”

Fredag Lørdag Søndag
Frokost:
Lukket
Frokost:
12.00 - 14.00
Frokost:
12.00 - 16.00
Aften:
18.30 - 20.00
Aften:
18.30 - 20.00
Aften:
Lukket
Restaurant
Strandvejen 138 9800 Hjørring
Villaen på Bakken
Flakket 2 9800 Hjørring
Villa Vest Badehotel
Rubjergvej 2 9800 Hjørring

Kontakt Restaurant Villa Vest

 

Strandvejen 138
9800 Hjørring

Kontakt@villavest.dk

Tlf: 98960566
Telefonen følger restaurantens åbningstider