Aftenmenu

Hos os skifter aftenmenuen ikke kun med sæsonerne. Det er dagens udbud af friske råvarer, der dikterer hvordan den ser ud, men vi garanterer altid:

– Bedste kvalitet af frisk fisk fundet på fiskeauktionen i Hirtshals samme morgen.

– Skaldyr i verdensklasse og altid friskfanget i Danmark.

– Det bedste kød køkkenet har at byde på – som oftest af egen avl

– Fri leg til kokkene i det søde univers. Altid med et syrligt eller perspektiverende twist, der leger med smagsløgene

Se den aktuelle menu længere nede på siden.

Dagens menu

Ved allergier og særlige hensyn bedes du oplyse om dette inden ankomst. 
Det er ikke muligt at imødekomme alle spisevaner, diæter og omfattende allergier

Vi tager forbehold for eventuelle ændringer

OBS: Ved bordreservationer på 8 personer eller mere, skal maden forudbestilles

*Den Store aftenmenu serveres kun til hele bordet. Børn under 12 år er undtaget. 

Den Store Aftenmenu

Skærising – solbær – raps

Bæredygtig østers – friteret blad

Jomfruhummer – ramsløg

Glaskål – smør – citrus 

Aspargessalat – “en tur i skoven”

Hvid asparges – marv – hollandaise

Indbagt lammeragout 

Brød – fedt – tørret gris 

Villa Vest lammet 

Rabarber – rose – rødbede  

Tonka – lune rabarber  

3 retters aftenmenu

Menu 1
- Terrine af fisk - asparges - røg
- Vores uldgris - ramsløg - kål
- Bagt rabarber - miso is

Serveres disse datoer:
Torsdag d. 25/5, søndag d. 28/5, Torsdag d. 1/6, Tirsdag d. 6/6, Fredag d. 9/6, Onsdag d. 14/6, Lørdag d. 17/6, Torsdag d. 22/6, Lørdag d. 24/6

Menu 2
- Kalvetatar - bær - solbærblade
- Porcheret hvid fisk - spæk fra uldgrisen - asparges
- Stikkelsbær - hyldeblomst

Serveres disse datoer:
Fredag d. 26/5, Tirsdag d. 30/5, Fredag d. 2/6, Onsdag d. 7/6, Lørdag d. 10/6, Torsdag d. 15/6, Tirsdag d. 20/6, Fredag d. 23/6

Menu 3
- Salat af blæksprutte - blomster - tang
- Vores lam - agurker - youghurt
- Creme Fraiche - grønne jordbær

Serveres disse datoer:
Lørdag d. 27/5, Onsdag d. 31/5, Lørdag d. 3/6, Torsdag d. 8/6, Tirsdag d. 13/6, Fredag d. 16/6, Onsdag d. 21/6, Lørdag d. 24/6

Tidligere
Næste

Tilkøb af ekstraret fra den store menu (markeret med fed på Den Store Aftenmenu) kr. 200,-

Børnemenu 2 retter (max. 12 år) kr. 300,-


Priser 2023

3 retters aftenmenu 600,-
...med 3 glas tilpasset vin og filtreret vand 1050,-
...med Champagne, 3 glas tilpasset vin og filtreret vand 1200,-
...med 3 glas tilpasset saft og filtreret vand 950,-
...med velkomstsaft, 3 glas tilpasset saft og filtreret vand 1070,-
Den Store Aftenmenu 1200,-
... med tilpasset vinmenu og filtreret vand 2100,-
... med tilpasset saftmenu og filtreret vand 1900,-
Drikkemenu ved ophold
Vinmenu til Lønstrup Ophold 450,-
Vinmenu til Lønstrup Ophold inkl. Champagne 600,-
Saftmenu til Lønstrup Ophold 350,-
Saftmenu til Lønstrup Ophold inkl. Velkomstsaft 470,-
Vinmenu til Luksus Lønstrup Ophold 900,-
Saftmenu til Luksus Lønstrup Ophold 700,-

Køkkenets åbningstider 2023

Forår & Sensommer

31. marts – 1. juli & 19. august – 21. oktober


OBS: Hver søndag i disse perioder (påske- og pinsedag undtaget), er der søndagsmiddag 17.30-19.00

Tirsdag - Fredag Lørdag - Søndag
Frokost:
Lukket
Frokost:
12.00 - 14.00
Aften:
18.30 - 20.00
Aften:
18.30 - 20.00

Højsæson

*Påskeugen, helligdage, højsommer (1.juli – 19. august) og **efterårsferien (uge 42)

* Lukket man. d. 3. april, man. d. 10. april
** Lukket man. d. 16. oktober

Alle dage
Frokost:
12.00 - 14.00
Aften:
18.30 - 20.00

Efterår

22. oktober – 9. december
OBS: Nogle weekender vil være lukket til arrangementer – se “Arrangementer”


Fredag Lørdag
Frokost:
12.00-14.00
Frokost:
12.00 - 14.00
Aften:
18.30 - 20.00
Aften:
18.30 - 20.00
Restaurant
Strandvejen 138 9800 Hjørring
Villaen på Bakken
Flakket 2 9800 Hjørring
Villa Vest Badehotel
Rubjergvej 2 9800 Hjørring

Kontakt Restaurant Villa Vest

 

Strandvejen 138
9800 Hjørring

Kontakt@villavest.dk

Tlf: 98960566
Telefonen følger restaurantens åbningstider

Menu 1
- Terrine af fisk - asparges - røg
- Vores uldgris - ramsløg - kål
- Bagt rabarber - miso is

Serveres disse datoer:
Torsdag d. 25/5, søndag d. 28/5, Torsdag d. 1/6, Tirsdag d. 6/6, Fredag d. 9/6, Onsdag d. 14/6, Lørdag d. 17/6, Torsdag d. 22/6, Lørdag d. 24/6

Menu 2
- Kalvetatar - bær - solbærblade
- Porcheret hvid fisk - spæk fra uldgrisen - asparges
- Stikkelsbær - hyldeblomst

Serveres disse datoer:
Fredag d. 26/5, Tirsdag d. 30/5, Fredag d. 2/6, Onsdag d. 7/6, Lørdag d. 10/6, Torsdag d. 15/6, Tirsdag d. 20/6, Fredag d. 23/6

Menu 3
- Salat af blæksprutte - blomster - tang
- Vores lam - agurker - youghurt
- Creme Fraiche - grønne jordbær

Serveres disse datoer:
Lørdag d. 27/5, Onsdag d. 31/5, Lørdag d. 3/6, Torsdag d. 8/6, Tirsdag d. 13/6, Fredag d. 16/6, Onsdag d. 21/6, Lørdag d. 24/6

Tidligere
Næste