Aftenmenu

Hos os skifter aftenmenuen ikke kun med sæsonerne. Det er dagens udbud af friske råvarer, der dikterer hvordan den ser ud, men vi garanterer altid:

– Bedste kvalitet af frisk fisk fundet på fiskeauktionen i Hirtshals samme morgen.

– Skaldyr i verdensklasse og altid friskfanget i Danmark.

– Det bedste kød køkkenet har at byde på – som oftest af egen avl

– Fri leg til kokkene i det søde univers. Altid med et syrligt eller perspektiverende twist, der leger med smagsløgene

Se den aktuelle menu længere nede på siden.

Dagens menu

Ved allergier og særlige hensyn bedes du oplyse om dette inden ankomst. 
Det er ikke muligt at imødekomme alle spisevaner, diæter og omfattende allergier

Vi tager forbehold for eventuelle ændringer

OBS: Ved bordreservationer på 8 personer eller mere, skal maden forudbestilles

*Den Store aftenmenu serveres kun til hele bordet. Børn under 12 år er undtaget. 

Den Store Aftenmenu

Østers fra Venø – multifrugtjuice

Hamachi fra Hanstholm – stikkelsbær fra sidste år 

Asparges – muslinger – gran 

Asparges “en papilotte” – rogn 

Grøn asparges – tørret gris – trøffel – rabarber 

Selleri “yakitori” – østerssauce

Brioche – lammeragout 

Brød – smørrelse

Lammeryg – lammesky – spinat 

Rabarber – mandel 

Rabarber – ingefær 

3 retters aftenmenu

Menu 1
- Røget ørred og fyldig smørsovs
- Eget lam, krydderurter, kerner, citron
- De første rabarber og øko friskost

Serveres disse datoer:
fredag d. 31/3, tirsdag d. 4/4, fredag d. 7/4, tirsdag d. 11/4, fredag d- 14/4, onsdag d. 19/4, lørdag d. 22/4

Menu 2
- Hvid fisk med miso og grønkål
- Grillet Rakkeby-gris med øko høost og bagte rødder
- Æbler fra sidste års høst, creme fraiche og moscovado

Serveres disse datoer:
lørdag d. 1/4, onsdag d. 5/4, lørdag d. 8/4, onsdag d. 12/4, lørdag d. 15/4, torsdag d. 20

Menu 3
- Tatar af dansk kalv, marv og sennep
- Dagens fangst med muslinger fra Limfjorden og asparges
- "Pandekager og is"

Serveres disse datoer:
søndag d. 2/4, torsdag d. 6/4, søndag d. 9/4, torsdag d. 13/4, tirsdag d. 18/4, fredag d. 21/4

Tidligere
Næste

Børnemenu 2 retter (max. 12 år) – 300,-


Priser 2023

3 retters aftenmenu 600,-
...med 3 glas tilpasset vin og filtreret vand 1050,-
...med Champagne, 3 glas tilpasset vin og filtreret vand 1200,-
...med 3 glas tilpasset saft og filtreret vand 950,-
...med velkomstsaft, 3 glas tilpasset saft og filtreret vand 1070,-
Den Store Aftenmenu 1200,-
... med tilpasset vinmenu og filtreret vand 2100,-
... med tilpasset saftmenu og filtreret vand 1900,-
Drikkemenu ved ophold
Vinmenu til Lønstrup Ophold 450,-
Vinmenu til Lønstrup Ophold inkl. Champagne 600,-
Saftmenu til Lønstrup Ophold 350,-
Saftmenu til Lønstrup Ophold inkl. Velkomstsaft 470,-
Vinmenu til Luksus Lønstrup Ophold 900,-
Saftmenu til Luksus Lønstrup Ophold 700,-

Køkkenets åbningstider 2023

Forår & Sensommer

31. marts – 1. juli & 19. august – 21. oktober

 

 

Tirsdag - Fredag Lørdag - Søndag
Frokost:
Lukket
Frokost:
12.00 - 14.00
Aften:
18.30 - 20.00
Aften:
18.30 - 20.00

Højsæson

*Påskeugen, helligdage, højsommer (1.juli – 19. august) og **efterårsferien (uge 42)

* Lukket man. d. 3. april, man. d. 10. april
** Lukket man. d. 16. oktober

Alle dage
Frokost:
12.00 - 14.00
Aften:
18.30 - 20.00

Efterår

22. oktober – 9. december
OBS: Nogle weekender vil være lukket til arrangementer – se “Arrangementer”


Fredag Lørdag Søndag
Frokost:
Lukket
Frokost:
12.00 - 14.00
Frokost:
12.00 - 16.00
Aften:
18.30 - 20.00
Aften:
18.30 - 20.00
Aften:
Lukket
Restaurant
Strandvejen 138 9800 Hjørring
Villaen på Bakken
Flakket 2 9800 Hjørring
Villa Vest Badehotel
Rubjergvej 2 9800 Hjørring

Kontakt Restaurant Villa Vest

 

Strandvejen 138
9800 Hjørring

Kontakt@villavest.dk

Tlf: 98960566
Telefonen følger restaurantens åbningstider

Menu 1
- Røget ørred og fyldig smørsovs
- Eget lam, krydderurter, kerner, citron
- De første rabarber og øko friskost

Serveres disse datoer:
fredag d. 31/3, tirsdag d. 4/4, fredag d. 7/4, tirsdag d. 11/4, fredag d- 14/4, onsdag d. 19/4, lørdag d. 22/4

Menu 2
- Hvid fisk med miso og grønkål
- Grillet Rakkeby-gris med øko høost og bagte rødder
- Æbler fra sidste års høst, creme fraiche og moscovado

Serveres disse datoer:
lørdag d. 1/4, onsdag d. 5/4, lørdag d. 8/4, onsdag d. 12/4, lørdag d. 15/4, torsdag d. 20

Menu 3
- Tatar af dansk kalv, marv og sennep
- Dagens fangst med muslinger fra Limfjorden og asparges
- "Pandekager og is"

Serveres disse datoer:
søndag d. 2/4, torsdag d. 6/4, søndag d. 9/4, torsdag d. 13/4, tirsdag d. 18/4, fredag d. 21/4

Tidligere
Næste

PÅSKEOPHOLD PÅ VILLA VEST

Fredag d. 31. marts 2023 åbner vi igen op for en ny og spændende sæson! 

Som noget nyt kan du i påskedagene komme på påskeophold på Villa Vest med påskebuffet på badehotellet og spisning på restauranten om aftenen. Se de forskellige muligheder her på hjemmesiden under “Badehotellet” – “Ophold”. 

Vi glæder os rigtig meget til at byde jer velkommen igen :-)