Fairtrade på Jysk

Når vi serverer en gulerod er det ikke bare én i mængden fra en købmandspose. Det er en rodfrugt, der er dyrket, passet og plejet i den lokale jord. Af et menneske, der bryder sig lige så meget om smag og kvalitet, som vi gør.

Fisken er fra det hav, som vores vinduer vender ud imod – og de lam, grise og køer, der er på vores menu har nærmest haft udsigt til restauranten hele deres gode dyreliv. Nogle af dem er endda egen avl fra fødsel til tallerken.

Og den – tallerkenen – er såmænd blevet til tæt på restauranten hos én af de lokale kunsthåndværkere.

Vi synes nemlig ikke, at fairtrade kun er noget, der handler om U-lande eller kaffe. Det handler om kvalitet og smag. Om sammenhæng og balance.

Menu

Hos os skifter aftenmenuen ikke kun med sæsonerne. Det er dagens udbud af friske råvarer, der dikterer hvordan den ser ud, men vi garanterer altid:

– Bedste kvalitet af frisk fisk som første ret. Fanget på line af små kystfartøjer og fundet på fiskeauktionen i Hirtshals samme morgen.

– Skaldyr i verdensklasse er den anden ret vi serverer. Altid fra Danmark. Og altid helt frisk.

– Det bedste kød køkkenet har at byde på som ret nummer tre. Hvis lammet, oksen, fuglen eller grisen ikke er af egen avl, så er den opdrættet så lokalt som muligt under de bedste vilkår.

– Det er ofte franske oste, der står øverst på menukortet, men som fjerde ret serverer vi noget, der er endnu bedre: håndplukkede danske oste fra lokale gårdmejerier eller andre kvalitets producenter.

– Som krøllen på halen har vores kokke fri leg i det søde univers som ret nummer fem. Altid med et syrligt eller perspektiverende twist, der leger med smagsløgene.

Nyheder finder du på Facebook

Åbningstider 2018

Forår & efterår

23/3 – 22/6 og 26/8 – 20/10.


Tirsdag til Torsdag

Frokost

Lukket

Aften

18.00 - 23.00

Fredag til Søndag

Frokost

12.00 - 15.00

Aften

18.00 - 23.00

Mandag lukket.

Sommer

23/06 til 26/8

 

 

 

 


Alle dage

Frokost

12.00 - 15.00

Aften

18.00 - 23.00

Reservationer

Tryk på knappen for at resevere et bord online. Du kan også skrive til [email protected] eller ringe indenfor vores åbningstider på 98 96 05 66.
Telefonen har her i vinterperioden åben hver tirsdag fra kl. 16.00-18.00

Reserver et bord

*Vi kan desværre ikke reservere bestemte borde, men bare rolig: der er havudsigt fra dem alle sammen.

Selskaber

Til en ganske særlig anledning skal man bruge ganske særlige rammer – og dem har vi. Vi stiller dem gerne til rådighed hvad enten du skal holde konfirmation, bryllup, fødselsdag eller noget helt andet. Menuen laver vi sammen med dig for op til 45 gæster.

Fortæl os om din fest

Hyggekrogen

Den uhøjtidelige luksus får et ekstra nøk opad i vores diskrete og private hyggekrog med plads til 10 gæster. Her kan vi lukke dørene til din aften, så du kan have den helt i fred, fri for andre gæster og forstyrrelser.

Reserver private rammer

Gavekort

Vi elsker glade gæster og opfatter det som en gave hver gang en gæst kommer tilbage og besøger os. Du kan også dele ud af glæden ved at give et gavekort til én, der betyder noget for dig.

Giv en oplevelse væk

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon

Din besked

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon

Din besked

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon

Din besked

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon

Din besked

Se Fødevarestyrelsens smiley-rapport