Restaurant Villa Vest

Med havet som nabo har vi for længst opgivet at lade maden konkurrere med det skue, der foregår uden for vores vinduer. Så vi lader udsigten og maden hvile op ad hinanden i stedet. Vores kokke har hverken stjerner eller anmeldelser i tankerne, når de tilbereder maden til vores gæster. Vi går i stedet højt op i at skabe en komplet oplevelse, hvor smag, duft, lys, udtryk og udsigt smelter sammen til en sanselig enhed.

Aftenmenu

Mens solen går ned i vesterhavet, kan du nyde vores aftenmenu, der består af 3 til 6 retter. Retterne 3, 5 og 6 er altid inklusive, mens du kan vælge ret 1, 2 og 4 til, som du lyster. Du kan dog også gå “Fuld skrue” – alle 6 retter med meget mere.

Priser

“Fuld Skrue” – Champagne og snacks, 6 retter, filtreret vand, kaffe og sødt

Søndagsmiddagen

Søndage er dage, der står i afslapningens tegn. Hvor vækkeuret ikke ringer og morgenkaffen kan nå at blive kold, mens søndagstillæget bladres i gennem. Søndag er en uhøjtidelig og anderledes dag end de andre. Som en hyldest til søndagen har vi derfor lavet en søndagsmiddag, hvor vi sænker de gastronomiske parader en smule og skruer op for den uhøjtidelige stemning. Hvad betyder det? Jo, ser du! Søndag aften er menuen IKKE som vores normale Villa Vest menu.

I stedet får du en klassisk 3 retters menu med forret, hovedret og dessert, som du kan opleve at få serveret på hyggelige ”send rundt fade” anrettet på bordet eller måske endda hentet direkte fra grillen udenfor – ja, mulighederne er mange. Stemningen vil være uformel, og vi tager os af maden og opvasken, mens du kan læne dig tilbage og nyde panoramaudsigten over Vesterhavet med folk, du holder af.

Menuen finder du herunder samt på Villa Vests Facebook i ugen op til:

Søndagsmenu 19. maj 2019:

  • Forret: Torsk og vilde urter
  • Hovedret: Kåldolmer med okse   
  • Dessert: Panna Cotta og rabarber  

Den lidt “skæve” tilgang gør, at vi kan servere denne søndagsmiddag til yderst fornuftige 358,- pr. person Vi glæder os til at slutte ugen af med jer til en hyggelig søndag aften i villaen længst mod vest Vi åbner restauranten kl. 17:30 til 19:30. Bordbestilling kan ske her:

logo

Restaurant Villa Vest
Strandvejen 138
9800 Hjørring

Skriv | Ring | Find vej

Villa Vest Badehotel
Rubjergvej 2
9800 Hjørring

Skriv | Ring | Find vej

Villaen på bakken
Flakket 2
9800 Hjørring

Skriv | Ring | Find vej

© Villa Vest